Tijd voor ontbijt. Angelo, medewerker van het Mövenpick Hotel in Den Bosch zet het klaar voor de deur van een van de gasten. Vanwege de coronacrisis verblijven er slechts een paar gasten in de hotels.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijd voor ontbijt. Angelo, medewerker van het Mövenpick Hotel in Den Bosch zet het klaar voor de deur van een van de gasten. Vanwege de coronacrisis verblijven er slechts een paar gasten in de hotels. © Marc Bolsius

Slechts een handjevol hotelgasten, dus dan alvast maar aan de slag met het kerstmenu

DEN BOSCH - Het aantal hotelgasten is door de coronacrisis op de vingers van één hand te tellen. En dus gaat het personeel - sluiten is om uiteenlopende redenen niet gewenst - op zoek naar andere klusjes. ,,Het hotel is straks weer spiksplinternieuw.’’

Het zakte als een plumpudding in elkaar ja, zegt Wim van der Steen, algemeen manager van het Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch, toen ruim twee weken geleden bekend werd dat alle eet- en drinkgelegenheden per direct een tijdlang dicht gingen. Slechts een handjevol gasten is er nog over, want slapen, dat mag nog wel.

  1. Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta
    PREMIUM
    UPDATE

    Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta

    DEN BOSCH - Nu een nietszeggend stukje Dieze in een redelijk troosteloze omgeving. Daar gaat verandering in komen. Een waterplein met een nieuwe lage Diezebrug moet de blikvanger van de Stadsdelta aan de Dieze in Den Bosch worden. Met daaromheen op de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid torenflats van zeventig meter hoog en in totaal 1300 woningen. De Tramkade blijft voor een deel de speeltuin voor creatievelingen.