Een groot deel van het speelveld Ouwerkerk verdwijnt. Er komt een tijdelijk station, parkeerplaatsen én een kinderdagverblijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groot deel van het speelveld Ouwerkerk verdwijnt. Er komt een tijdelijk station, parkeerplaatsen én een kinderdagverblijf. © copyright Marc Bolsius

Speelveld Ouwerkerk Vught opgeslokt door tijdelijk station, parkeerplaatsen en kinderdagverblijf; buurt is boos

VUGHT - Een depot met bouwmaterialen, een tijdelijk station, tijdelijke parkeerplaatsen én nog een kinderdagverblijf. Er blijft weinig over van het ‘Ouwerkerkveld’ in Vught. Omwonenden balen want 'tijdelijk’ kan wel tien jaar duren. De gemeente komt ze tegemoet door zo'n vijftig parkeerplaatsen te strepen én grasbetontegels te gebruiken. 

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.