Stiekem vozen op Loversland in Den Bosch? ‘Op een gemiddeld festival gebeurt er meer’

videoDEN BOSCH - Seks is stout en gaat vooral over tuigjes en zweepjes, als je moet afgaan op wat er te zien is op de erotische beurs Loversland. Loversland zelf is óók stout, want op de beurs in de Brabanthallen moet iedereen van elkaar afblijven vindt de gemeente Den Bosch. Maar dat is lastig.

Quote

Mensen komen natuurlijk naar deze beurs om van alles te zien, maar vooral ook om te dóen

Bezoeker Loversland

Je kunt piemelwerpen of piemels versieren. Je kunt kijken naar een show van een stripper of een paaldanseres. En je kunt vooral heel veel kopen. Onschuldige vermaak, ook al gaat het over seks. In de stand van Bobbi Eden zelf, waar ze haar lijn seksattributen verkoopt, gaan de vibrerende eitjes het hardst. Ze zijn er in verschillende kleuren, en met batterijen of oplaadbaar met een usb-kabeltje.

Het ei moet mevrouw inbrengen, de afstandsbediening die het ei doet trillen is voor meneer: de verkoopster legt het met liefde uit. Ze werkt eigenlijk als taxichauffeur voor kinderen met een beperking, maar als Bobbi belt voor een beurs is ze erbij. Omdat het heel gezellig is.

Verder is de meeste seks niet zo gezellig. Veel stands zijn geweid aan bondage en SM en hangen vol met kettingen, touwen, maskers en martelwerktuigen. Je kunt er seksmeubels kopen: houten kruizen met leren banden aan de uiteinden waar iemand gekruisigd kan worden of bondagebedden met voor het doel praktische hoofdeinden. 

  1. Joey D. sms’t advocaat: ‘Ik heb niet geschoten’

    Joey D. sms’t advocaat: ‘Ik heb niet geschoten’

    ROSMALEN - In tegenstelling tot wat de politie zegt, heeft Joey D. naar eigen zeggen dinsdagmiddag niet geschoten. Dat heeft hij via sms aan zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers laten weten. Kuijper heeft vanuit zijn kantoor in Amsterdam contact met zijn cliënt, die zich met een vuurwapen verschanst heeft in zijn huis in Rosmalen. Hij belandde volgens de politie in een vuurgevecht met agenten toen zij hem dinsdagmiddag probeerden te arresteren.