Stiekem vozen op Loversland in Den Bosch? ‘Op een gemiddeld festival gebeurt er meer’

videoDEN BOSCH - Seks is stout en gaat vooral over tuigjes en zweepjes, als je moet afgaan op wat er te zien is op de erotische beurs Loversland. Loversland zelf is óók stout, want op de beurs in de Brabanthallen moet iedereen van elkaar afblijven vindt de gemeente Den Bosch. Maar dat is lastig.

Quote

Mensen komen natuurlijk naar deze beurs om van alles te zien, maar vooral ook om te dóen

Bezoeker Loversland

Je kunt piemelwerpen of piemels versieren. Je kunt kijken naar een show van een stripper of een paaldanseres. En je kunt vooral heel veel kopen. Onschuldige vermaak, ook al gaat het over seks. In de stand van Bobbi Eden zelf, waar ze haar lijn seksattributen verkoopt, gaan de vibrerende eitjes het hardst. Ze zijn er in verschillende kleuren, en met batterijen of oplaadbaar met een usb-kabeltje.

Het ei moet mevrouw inbrengen, de afstandsbediening die het ei doet trillen is voor meneer: de verkoopster legt het met liefde uit. Ze werkt eigenlijk als taxichauffeur voor kinderen met een beperking, maar als Bobbi belt voor een beurs is ze erbij. Omdat het heel gezellig is.

Verder is de meeste seks niet zo gezellig. Veel stands zijn geweid aan bondage en SM en hangen vol met kettingen, touwen, maskers en martelwerktuigen. Je kunt er seksmeubels kopen: houten kruizen met leren banden aan de uiteinden waar iemand gekruisigd kan worden of bondagebedden met voor het doel praktische hoofdeinden. 

  1. Starters vissen in Vught achter het net; kopers met dikkere portemonnee kapen woningen weg
    PREMIUM

    Starters vissen in Vught achter het net; kopers met dikkere portemon­nee kapen woningen weg

    VUGHT - Ze hadden zich zo verheugd op een mooie ‘betaalbare’ nieuwbouwwoning op de toplocatie Isabellaveld in Vught. Een woning van maximaal 250.000 euro, een limiet die de gemeenteraad vorig jaar vaststelde. Maar helaas, de starters hebben pech. Alleen kopers met een dikkere portemonnee die óók nog eens 38.000 euro ophoestten voor het ‘pluspakket’, kregen een woning toegewezen. Toeval? Aspirant-kopers, de Vereniging Eigen Huis en D66 plaatsen er vraagtekens bij.