Volledig scherm
Man Bijt Hond filmt in de Visstraat © Bart Gotink/BD

Straatbeeld: 'Help, de telefoon gaat’ bij Man Bijt Hond

Di 20 aug. Neem de iconische stem van Man Bijt Hond in uw achterhoofd, en denk het volgende.

‘Heel Nederland zit de hele dag op zijn telefóón. Maar bellen, hó maar. Tegenwoordig is het alleen maar appen en gamen. Durft ú nog wel een gesprek te voeren? Neem plaats en kijk naar ‘Help, de telefoon gaat'.

Zo ongeveer moet het rubriekje gaan, dat komende week te zien zal zijn in een nieuwe reeks van Man Bijt Hond, het televisieprogramma dat  op ongeëvenaarde wijze de gewone Nederlander in beeld brengt. Daarom staat in de Visstraat de hele dag een comfortabele stoel, een tafeltje en die telefoon, waar Bosschenaren een gesprek kunnen voeren.

Of het resultaat direct maandag al te zien is, is nog niet duidelijk. Dan is in elk geval wel de eerste aflevering te zien op SBS6 sinds het programma eind 2015 werd gestaakt door de publieke omroep. Man Bijt Hond is elke werkdag te zien om 19.30 uur.

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb op twitter.

  1. ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’
    PREMIUM

    ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’

    DEN BOSCH - De Bosschenaar (20) draait er niet omheen als hij terecht staat bij politierechter Vermeulen. Hij vertelt over het maken van ‘een hele domme keuze’. En daar heeft hij ‘veel spijt’ van. De Bosschenaar werd begin vorig jaar in Rosmalen betrapt tijdens het autorijden zonder rijbewijs. Hij bleek ook onder invloed te zijn van alcohol en drugs. ,,Ik had geblowd en gedronken’’, geeft de Bosschenaar direct toe.