Cé bij Dieske opende maandag de deuren voor omwonenden
Volledig scherm
Cé bij Dieske opende maandag de deuren voor omwonenden © Roel Kuilder

Terras Cé bij Dieske helemaal klaar voor de start: ‘Een van de mooiste plekken van Den Bosch’

DEN BOSCH - Al in november vorig jaar was Karin Rademaker bezig om Cé bij Dieske op te zetten bij het Herman Moerkerkplein. Toen kwam het er niet van, maar het terras vlak bij het centrum is nu wel helemaal klaar voor De Bossche Zomer.

 1. Eindelijk, de vergunning is binnen maar stikstof kostte aspergeboer ruim half miljoen euro én opvolging familiebedrijf
  PREMIUM

  Eindelijk, de vergunning is binnen maar stikstof kostte asperge­boer ruim half miljoen euro én opvolging familiebe­drijf

  CROMVOIRT - Regels, regels, regels. Aspergeteler Erik Verhoeven uit Cromvoirt wordt er horendol van. Gedoe over stikstof kostte hem bijna zes ton aan omzet en juridisch advies en misschien belangrijker nog: de opvolging van zijn familiebedrijf. Het populaire tv-programma Binnenste Buiten biedt vrijdag een kijkje in de keuken van het biologische tuinbouwbedrijf.
 2. Herdenking coronaslachtoffers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnipperde’ mis
  PREMIUM

  Herdenking corona­slacht­of­fers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnip­per­de’ mis

  DEN BOSCH - Beter laat dan nooit. Afgelopen november zou in de Sint-Jan een herdenkingsmis ter ere van alle (Brabantse) coronaslachtoffers worden gehouden. Die ging toen niet door vanwege een ernstige toename van het aantal besmettingen. Maar nu dat gevaar goeddeels is geweken, kon de mis zondagmiddag alsnog op de agenda worden geplaatst. In de praktijk kwam het herdenkingaspect slechts mondjesmaat uit de verf, aangezien er ook nog andere ‘agendapunten’ de revue passeerden.