Volledig scherm
D66 houdt een ‘pubquiz’ in Helvoirt en Vught. © D66

Tijdens ‘pubquiz’ kunnen inwoners van Helvoirt en Vught testen wat ze van elkaar weten

HELVOIRT/VUGHT - Helvoirt komt per 1 januari 2021 bij Vught. Maar wat weten Helvoirtenaren van Vught? En wat weten Vughtenaren van Helvoirt? Dat komt aan bod tijdens een door D66 georganiseerde pubquiz. Eerst in Helvoirt en op een later moment in Vught. 

Op vrijdag 1 november wordt in het HelvoirtHuis de quiz ‘Wie Kent Vught’ gehouden. Het is een pubquiz waar iedereen aan mee kan doen. Deelnemers krijgen allerlei vragen over Vught.

Ludieke vragen

Geen taaie politieke kost volgens de D66-afdeling voor Vught, Helvoirt en Cromvoirt maar leuke, interessante en bovenal ludieke (meerkeuze)vragen passeren de revue in woord én beeld. Voor de beste teams zijn ‘Vughtse’ prijzen te winnen. Ook andersom wordt de quiz gehouden en dan zijn er Helvoirtse prijzen te winnen. 

Deelname gratis 

Teams van 4 personen (een persoon meer of minder mag ook) kunnen zich vanaf nu opgeven via pubquiz@d66vught.nl of een berichtje naar 06-14518898. Individuelen of koppels mogen zich ook aanmelden. Die worden samengevoegd in een team. Deelname is gratis. Inloop vanaf 19.30 uur, de quiz begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom, ook als toeschouwer.