Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Twee mannen beledigen BOA's en slaan zakcomputer uit de handen in Den Bosch

DEN BOSCH - Op de parkeerplaats voor de voetbalkantine op De Fuik in Den Bosch zijn zaterdag twee mannen, 48 en 51 jaar oud, aangehouden omdat zij Stadstoezichthouders lastig vielen. Ze beledigden de BOA's en sloegen hun zakcomputers uit hun handen. 

In de voetbalkantine was zaterdag een dartstoernooi gaande. Rond 18.00 uur kwamen de medewerkers van Stadstoezicht de geparkeerde voertuigen controleren. Daar werd door de aanwezigen bij de voetbalkantine heftig op gereageerd. Twee van hen werden erg grof tegen de controleurs en sloegen de apparatuur waarmee de boa’s werkten uit hun handen. 

Omdat de toezichthouders het werk zo onmogelijk werd gemaakt, werden de twee mannen aangehouden. Zij kunnen een proces-verbaal verwachten. 

  1. ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’
    PREMIUM

    ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’

    DEN BOSCH - De Bosschenaar (20) draait er niet omheen als hij terecht staat bij politierechter Vermeulen. Hij vertelt over het maken van ‘een hele domme keuze’. En daar heeft hij ‘veel spijt’ van. De Bosschenaar werd begin vorig jaar in Rosmalen betrapt tijdens het autorijden zonder rijbewijs. Hij bleek ook onder invloed te zijn van alcohol en drugs. ,,Ik had geblowd en gedronken’’, geeft de Bosschenaar direct toe.