Volledig scherm
Landgoed Coudewater © copyright Marc Bolsius

Van Wanrooij Geffen koopt landgoed Coudewater Rosmalen

Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen koopt Landgoed Coudewater in Rosmalen. Eigenaar GGZ Oost Brabant heeft overeenstemming bereikt over de verkoop. 

ROSMALEN -  Het landgoed en gebouwen worden naar verwachting begin april bij de notaris overgedragen.Door de veranderingen in de zorg wordt Coudewater niet meer gebruikt voor de geestelijke gezondheidszorg. GGZ Oost Brabant heeft samen met de gemeente Den Bosch een visie gemaakt voor de toekomst van het grote terrein, waar wonen en werken een plek krijgt.  Vorig jaar heeft GGZ Ooste Brabant ontwikkelaars uitgenodigd om  die visie te vertalen in plannen voor het gebied. Uiteindelijk heeft GGZ Oost Brabant gekozen voor Van Wanrooij.

Bestuurders Oscar Dekker en Fred Pijls van GGZ Oost Brabant:  ,,Wij zijn ervan overtuigd in Van Wanrooij een partij te hebben gevonden die conform die kaders het landgoed een duurzame toekomst kan garanderen met respect voor landschap, historie en groen.”

Directeur Clemie van Wanrooij. ,,We zien met elkaar én met Hart voor Coudewater uit naar een duurzame toekomstgerichte ontwikkeling die zal mogen leiden tot een hoogwaardig landschap waar wonen, werken en recreatie hand in hand gaan.”