Grote barsten in twee ramen van slagerij Jaraya aan de kant van de Jan Schöfferlaan. Achter de houten schotten zijn kartonnen dozen opgestapeld. Afbeeldingen van levensmiddelen zijn recentelijk weggehaald. Vernielingen van een vorig jaar gepleegde aanslag werden daardoor zichtbaar.
Volledig scherm
Grote barsten in twee ramen van slagerij Jaraya aan de kant van de Jan Schöfferlaan. Achter de houten schotten zijn kartonnen dozen opgestapeld. Afbeeldingen van levensmiddelen zijn recentelijk weggehaald. Vernielingen van een vorig jaar gepleegde aanslag werden daardoor zichtbaar. © Marc Brink/BD

Vernielde ruiten van Bossche slagerij Jaraya: ‘Het gaat om oude schade na aanslag van vorig jaar’

UPDATEDEN BOSCH - De beschadigde ruiten van slagerij Jaraya aan het Bossche Kapelaan Koopmansplein heeft niets te maken met recent vandalisme of een recente aanslag. 

  1. Wangedrag in amateurvoetbal steeds heftiger, binnen én buiten de lijnen: ‘Tijd voor voetballoze zondag als signaal’
    PREMIUM

    Wangedrag in amateur­voet­bal steeds heftiger, binnen én buiten de lijnen: ‘Tijd voor voetballo­ze zondag als signaal’

    Een massale knokpartij tussen supporters en spelers. Een scheidsrechter die eerst wordt geduwd en later bespuugd. Het is de oogst van één luttele speelronde in het regionale amateurvoetbal afgelopen weekeinde. Het gaat, zeker dit seizoen, bijna wekelijks goed mis binnen en buiten de lijnen. ,,We hebben met elkaar een verrotte cultuur gecreëerd.”
    's-Hertogenbosch