George van der Veeken probeert het mysterie van de gestolen kruisweg te ontcijferen. De schilderijen met de lijdensweg van Jesus werden zomaar weer terug aan de muur gehangen, alleen de volgorde van het het verhaal klopte niet helemaal. Jos ten Horn schilderde de panelen.
Volledig scherm
PREMIUM
George van der Veeken probeert het mysterie van de gestolen kruisweg te ontcijferen. De schilderijen met de lijdensweg van Jesus werden zomaar weer terug aan de muur gehangen, alleen de volgorde van het het verhaal klopte niet helemaal. Jos ten Horn schilderde de panelen. © copyright Marc Bolsius

Vijftien gestolen schilderijen weer terug in Antoniegaarde: ‘Je zou bijna spreken van een godswonder’

DEN BOSCH - Het mysterie van de verdwenen Kruiswegschilderijen in Antoniegaarde is opgelost. Ineens hingen de schilderijen weer op hun plek in de gebedsruimte van het Bossche zorgcentrum.

  1. Week lang geen treinen tussen Den Bosch en Boxtel door gravende dassen, en mogelijk zelfs langer
    UPDATE + video

    Week lang geen treinen tussen Den Bosch en Boxtel door gravende dassen, en mogelijk zelfs langer

    BOXTEL/DEN BOSCH - Door een dassenburcht onder het spoor is het treinverkeer in het oosten van Brabant fors ontregeld. Tussen Den Bosch en Boxtel rijden in ieder geval tot en met volgende week maandag geen treinen. Het spoor kan namelijk verzakken. De spoorbaan en de ondergrond moeten worden hersteld, maar het is nog allerminst zeker of die klus in één week geklaard is.
    's-Hertogenbosch