Een Bossche vrouw die deze week terecht stond bij de politierechter mocht een jaar niet winkelen in de Helftheuvelpassage waar zij werd betrapt bij winkeldiefstal.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Bossche vrouw die deze week terecht stond bij de politierechter mocht een jaar niet winkelen in de Helftheuvelpassage waar zij werd betrapt bij winkeldiefstal. © Roel van der Aa

Vrouw (41) betrapt bij winkeldiefstal: ‘Alles liep in de soep door hele drukke kinderen’

DEN BOSCH - Af en toe horen politierechters een verrassende verklaring voor een winkeldiefstal waarvan iemand wordt beschuldigd. ‘Hele drukke’ kinderen’ bijvoorbeeld. ,,Alles liep in de soep. Daarom vergat ik een paar boodschappen uit de tas te halen om op de lopende band te zetten’’, zegt een 41-jarige Bossche vrouw. 

 1. Tijdelijk terras bij de Citadel: ‘We hopen uiteindelijk op 250 stoelen op deze heerlijke plek’
  PREMIUM

  Tijdelijk terras bij de Citadel: ‘We hopen uiteinde­lijk op 250 stoelen op deze heerlijke plek’

  DEN BOSCH - Een echt stadsstrand, daar kom ook dit jaar in Den Bosch niks van terecht. Maar wat vanaf 29 mei bij de Citadel is te beleven, komt aardig in de buurt. Ruud Bruins, eigenaar van café P79 en Ivo Dierx, van evenementenbureau Van Zuid voorzien het gras voor het gebouw van een zomerterras. Ze hopen er 250 stoelen neer te kunnen zetten aan de oever van de Zuid-Willemsvaart.
 1. Het seizoen van PSV: Götze teleurstellend en meer ervaren spelers nodig in Eindhoven
  Play
  Elfrink & De Mos

  Het seizoen van PSV: Götze teleurstel­lend en meer ervaren spelers nodig in Eindhoven

 2. Struinen door een walhalla van brocante kan in Asten-Heusden
  Play

  Struinen door een walhalla van brocante kan in As­ten-Heus­den