Volledig scherm
PREMIUM
Vught gaat voortaan actief de ‘successen’ melden van de Automatic Numberplate Recognition Camera's (ANPR) die bijvoorbeeld leiden tot aanhouding van een voertuigcrimineel. © Wikimedia Commons

Vught gaat inwoners betrekken bij misdaadbestrijding maar waarschuwt ze ook

VUGHT - De gemeente Vught gaat haar burgers nog actiever informeren over veiligheidskwesties. Daarbij wordt extra aandacht gegeven aan ondermijning en georganiseerde misdaad. Volgens het Vughtse college van burgemeester en wethouders telt een gewaarschuwd mens tenslotte voor twee. 

Communicatie, interactie mét en voorlichting  aan inwoners, ondernemers en bezoekers is volgens Vught bij veiligheidskwesties van groot belang. In het  ‘communicatiejaarplan veiligheid 2019’ zijn daarom diverse actiepunten opgenomen. De basis voor dit plan is het eind vorig jaar door de gemeenteraad  vastgestelde Integraal Veiligheidsbeleid 2019-2022.

  1. Zayaz gaat klachten van Boschveld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwervels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    Zayaz gaat klachten van Bosch­veld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwer­vels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    DEN BOSCH - De grootscheepse renovatie in Boschveld, die na een maandenlang uitstel in het laatste kwartaal van 2018 plaatsvond, is niet vlekkeloos verlopen. Veel bewoners zijn nog altijd ontevreden over het resultaat en eisen een vergoeding voor de ontstane schade. Om aandacht te vragen voor de situatie was er dinsdagmiddag een door de lokale SP ondersteund 'verrassingsbezoek' aan het kantoor van woningcorporatie Zayaz gearrangeerd.