Volledig scherm
Vught Vocaal geeft jubileumconcert in de kapel op Zorgpark Voorburg. © Vught Vocaal

Vught Vocaal viert jubileum met ‘Serenade to music’

VUGHT - Met 'Serenade to Music’ viert Vught Vocaal zondag 29 september het dertigjarig bestaan én het 25-jarig jubileum van dirigente Cora van Rijn. Het muziekevenement vindt plaats in de kapel op Zorgpark Voorburg in Vught.

Er worden bekende en minder bekende teksten van Shakespeare ten gehore gebracht, op muziek gezet door onder andere John Rutter, Charles Wood, Matthew Harris en Ralph Vaughan Williams.

Theatrale wandeling

Vught Vocaal treedt op met vrouwenkoor ‘Ongehoord’, Frank de Koning (piano) en Henny Gieles (dwarsfluit). De solopartijen worden gezongen door: Liset van Hoorn (sopraan), Daphne van Zundert (alt), Michiel van Eeden (tenor) en Rob Ruimers (bas).

Aansluitend aan het concert vindt een theatrale wandeling plaats over het bosrijke terrein van Zorgpark Voorburg, met optredens van Auke de Lange, Puck Borg, Thomas Lotgering, Lisa van de Wiel, studenten van de theateropleiding van het Koning Willem I College. Het concert start om 12.30 en 15.30 uur. Toegangskaarten: 12,50 /  6,25 euro via: www.vughtvocaal.nl/kaartverkoop.