Oud papier en vuilniszakken
Volledig scherm
PREMIUM
Oud papier en vuilniszakken © Johannes van Beurden

Vuil stapelt zich op in gangen aanleunwoningen Grevelingen: ‘Eten en vocht op de vloer, stank’.

UPDATEDEN BOSCH -   ‘Ik had laatst de bisschop op bezoek, ik schaamde me om hem door de hal te moeten laten lopen’.  Johannes van Beurden is het beu. Met lede ogen zag hij hoe de centrale hal van de flats aan de Grevelingen het vuil zich steeds hoger op stapelde. Hij sloeg alarm.

Aan de Grevelingen staat een groot  appartementengebouw. Het is een complex van woningcorporatie Woonveste met uiteenlopende bewoners.  De woningen worden gehuurd van woningcorporatie Woonveste.  Een deel van de bewoners krijgt thuiszorg en huishoudelijke hulp. Andere mensen hebben helemaal geen zorg nodig. Het zijn meestal wat oudere mensen, maar een aantal werkt bijvoorbeeld nog. 

  1. Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta
    PREMIUM
    UPDATE

    Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta

    DEN BOSCH - Nu een nietszeggend stukje Dieze in een redelijk troosteloze omgeving. Daar gaat verandering in komen. Een waterplein met een nieuwe lage Diezebrug moet de blikvanger van de Stadsdelta aan de Dieze in Den Bosch worden. Met daaromheen op de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid torenflats van zeventig meter hoog en in totaal 1300 woningen. De Tramkade blijft voor een deel de speeltuin voor creatievelingen.