De Grote Zeeheldenbuurt in Vught ligt inmiddels helemaal plat en wordt herbouwd. De 78 gesloopte woningen in het gebied Esschestraat, Michiel de Ruyterweg en Maarten Trompstraat maken plaats voor 152 nieuwe woningen en appartementen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Grote Zeeheldenbuurt in Vught ligt inmiddels helemaal plat en wordt herbouwd. De 78 gesloopte woningen in het gebied Esschestraat, Michiel de Ruyterweg en Maarten Trompstraat maken plaats voor 152 nieuwe woningen en appartementen. © copyright Marc Bolsius

Woonwijze vindt regionaal toewijzen van huurwoningen toch ‘níet wenselijk’

BOXTEL/VUGHT - De Vughtse woningcorporatie Woonwijze sluit voorlopig toch niet aan bij ‘WoonService Regionaal’. Woonwijze vreest namelijk dat dit leidt tot nog langere wachttijden voor Vughtse woningzoekenden.

Woonwijze had per 18 november willen starten met de nieuwe manier van toewijzen van huurwoningen. Dat leidde tot vragen van Vughtse politieke partijen die wilden weten wat de gevolgen zijn voor de Vughtenaren van aansluiten bij ‘WoonService Regionaal’.

  1. Al na drie dagen zagen JBZ-collega’s dat de nepverpleegkundige ‘niet pluis’ was
    video

    Al na drie dagen zagen JBZ-collega’s dat de nepver­pleeg­kun­di­ge ‘niet pluis’ was

    DEN BOSCH - In de dagen dat ziekenhuizen vanwege de golf aan coronapatiënten naarstig op zoek waren naar zorgpersoneel is bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch een nepverpleegkundige naar binnen geglipt. Deze 24-jarige Bosschenaar heeft er uiteindelijk dertien dagen gewerkt en in die tijd heeft hij 25 tot 30 patiëntendossiers ingezien. ,,We zijn geschokt door het bedrog”, reageert het JBZ.