Inge Vernooy maakte er samen met haar kinderen iets moois van.
Volledig scherm
Inge Vernooy maakte er samen met haar kinderen iets moois van. © Inge Vernooy.

Ziet u een drone boven Vught? Zwaai of klap dan voor alle ‘coronahelden’

UPDATEVUGHT - De drone van Hart van Nederland die boodschappen tegen corona in heel Nederland filmt, vloog vandaag tussen 14.00 en 16.00 uur boven Vught.

Iedereen werd opgeroepen uit te kijken naar de drone en hun steun te laten blijken aan mensen die te maken hebben met het coronavirus. 

Dierbaren

Dat kunnen zorgmedewerkers of andere hulpverleners zijn, maar ook familie, vrienden of andere dierbaren die geconfronteerd zijn met het ernstige virus.

Alles was mogelijk: spandoeken, een boodschap in een weiland, vuilnisbakken beplakken om de vuilnismannen te steunen, maar gewoon zwaaien of applaudisseren kan natuurlijk ook.

Vughtenaren gaven er in grote getale gehoor aan. Op diverse plekken verschenen uitingen van dank.  

  1. Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta
    PREMIUM

    Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta

    DEN BOSCH - Nu een nietszeggend stukje Dieze in een redelijk troosteloze omgeving. Daar gaat verandering in komen. Een waterplein met een nieuwe lage Diezebrug moet de blikvanger van de Stadsdelta aan de Dieze in Den Bosch worden. Met daaromheen op de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid torenflats van zeventig meter hoog en in totaal 1300 woningen. De Tramkade blijft voor een deel de speeltuin voor creatievelingen.