Volledig scherm
© Bert Jansen

Brand meester in Deurne, brandweer schaalt verder af

videoDEURNE – Het dak van een vrijstaande woning aan de Torteltuin (wijk Heiakker) in Deurne is dinsdagavond rond 20.30 uur in brand gevlogen. Volgens de brandweer ging het om een uitslaande brand en bevonden er zich op dat moment geen mensen in het huis. De brandweer bestreed het vuur met twee bluswagens en een hoogwerker.

Het zou gaan om een brand in de kap van de woning, wat hevige rookontwikkeling opleverde. Toevallig waren er op diezelfde dag dakwerkzaamheden aan het huis geweest, maar het is nog onduidelijk of dit in relatie staat tot de brand. De achterburen merkten de brand op en lichtten de brandweer in.

De vuurzee trok veel bekijks, tientallen inwoners waren ter plaatse. Ook opvallend: de twee zoons (van 16 en 19) van de eigenaar van het huis waren twintig minuten voordat de brand ontstond nog in de woning. De eigenaar van het huis bevond zich op het moment van de brand in het buitenland.

Rond de klok van 21.30 uur werd sein brand meester gegeven. Vanaf dat moment schaalde de brandweer verder af.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© René Manders
Volledig scherm
© René Manders
Volledig scherm
© René Manders
Volledig scherm
© René Manders
Volledig scherm
© René Manders
Volledig scherm
© René Manders
  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

Deurne e.o.