Volledig scherm

D'n Bogerd Deurne: beste filmpje Koningsspelen

DEURNE - Basisschool D'n Bogerd aan de Keltenstraat in Deurne maakte het beste filmpje van de Koningsspelen, die op 26 april werden gehouden in het kader van de troonswisseling.

De school kreeg woensdagmiddag een bezoek van de Deurnese wethouder Jasper Ragetlie, die het goede bericht kwam overbrengen. Elke school kon een eigen filmpje van de Koningsspelen inzenden.

Die werden vervolgens beoordeeld door de afzonderlijke gemeenten in Brabant, die het beste filmpje op hun beurt weer voordroegen bij de provincie. De provincie Noord-Brabant heeft nu het filmpje van D'n Bogerd als Brabantse winnaar aangewezen.

Als prijs mag D'n Bogerd met vijf leerlingen aanwezig zijn bij het bezoek van het koningspaar aan Brabant op woensdag 12 juni. Dat bezoek start op luchtmachtbasis de Peel in Vredepeel om vervolgens via Roosendaal en Oisterwijk in Den Bosch te eindigen.

Ter gelegenheid van de inhuldiging van koning Willem-Alexander en koningin Maxima waren op 26 april meer dan 1,3 miljoen kinderen, afkomstig van 6.500 scholen, actief bij de Koningsspelen. In Deurne namen zeven basisscholen deel.

Een impressie van de Koningsspelen op brede school d'n Bogerd in Deurne op 26 april 2013 ter gelegenheid van de troonswisseling. Een fantastische dag, georganiseerd door d'n Bogerd in samenwerking met kinderen, leerkrachten, ouders, Oudervereniging d'n Bogerd, de wijkbewoners, het plaatselijke bedrijfsleven en niet in de laatste plaats door de sportclubs ZSV, SJVV, Livoc, HV De Sprint, AV Lopersgroep Deurne, MHC Deurne en TC Op Dreef.
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement