Volledig scherm
PREMIUM
oude garage aan het stationsplein in Deurne © FotoMeulenhof

Deurnese bezwaren stapelen zich op aan de Markt

DEURNE - In mei en juni viel het ene na het andere bezwaar op de deurmat van het gemeentehuis in Deurne.  Bewoners reageerden op plannen voor de N270, de nieuwe invulling van de Spoorlaan en het buitengebied. 

Ze willen dat de Deurnenaar wat vaker van zich laat horen in het gemeentehuis, zei de raad eerder deze week. In de categorie bezwaar maken komt het met die wens alvast meer dan goed. Een kleine tweehonderd mensen stuurden de afgelopen weken hun bezwaren richting de Markt. Het doel: inspraak over de herinrichting van de N270, de invulling van Spoorlaan en de nieuwe regels voor het buitengebied.

  1. Daan uit Deurne bouwt compleet WTC na in garage van zijn ouders, Amerikaanse ambassade is 'erg onder de indruk'
    VIDEO

    Daan uit Deurne bouwt compleet WTC na in garage van zijn ouders, Amerikaan­se ambassade is 'erg onder de indruk'

    DEURNE - De garage van zijn ouders puilt helemaal uit met de Twin Towers van de 17-jarige Daan van der Steijn uit Deurne. Hij bouwde het complete World Trade Center uit New York in twee jaar tijd eigenhandig na. En dan te bedenken dat hij nog de fles kreeg toen de torens neerstortten. Waarom hij het bouwde? ,,Uit respect voor de slachtoffers." De Amerikaanse ambassade is gefascineerd en zegt 'erg onder de indruk' te zijn.

Deurne e.o.