Volledig scherm
Shallow.

Drie bands spelen 'hardcore' in muziekcafé Deurne

DEURNE - Tijdens de 'Triple hardcore night' op vrijdag 6 januari biedt muziekcafé TAM TAM drie jonge bands de kans zich aan het publiek te laten zien.

De muzikale avond in het café op Molenstraat 13 begint om 21.00 uur, de entree is gratis. De muziek van het Deurnese Shallow wordt wel vergeleken met die van bands als Counterparts, Defeater en Landscapes. De hardcore bands Northern Lights en Defeated Decade komen uit Weert. De bandleden van Defeated Decade smeden ouderwetse en moderne hardcore tot een eigen sound. Meer info over de 'Triple hardcore night' is te vinden op de website van het muziekcafé.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

Deurne e.o.