Volledig scherm
Centrumring Deurne © ED

Extra inloopavond over centrumring Deurne

DEURNE - Deurne houdt een extra inloopavond over de centrumring. Niet iedereen had de uitnodiging voor de eerste avond op tijd ontvangen. Daarom wordt  woensdag 13 september nog zo'n avond gehouden. Van 19.00 tot 20.30 uur in de hal van het gemeentehuis van Deurne.

De gemeente heeft een visie voor de centrumring opgesteld om bij toekomstige projecten een leidraad te hebben: waar wil Deurne naartoe. het eerste concept werd maandagavond besproken in de raadscommissie Wonen & Vastgoed.

Eenrichtingverkeer op de centrumring. Dat is een interessante optie, vindt de politiek in Deurne. En dan moeten de stoplichten weg, voegt de VVD daar aan toe. Het is sowieso verstandig om de hele doorstroming eens door een onafhankelijke verkeersdeskundige te laten bekijken. En meer groen rond de ring is prima, maar zorg dan dat het ook onderhouden wordt. We kunnen nu al het onkruid niet gewied krijgen.

Wat maandag ook duidelijk werd, is dat de raad woningbouw op de plaats van het voormalige politiebureau aan de Hogeweg niet ziet zitten. Een suggestie daartoe van DeurneNu werd afgewezen. Het gebouw moet een dienstverlenende of zorgfunctie krijgen.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Deurne e.o.