Melkveehouders Hanneke en Peter Verberne uit Vlierden met hun koeien. Op hun boerderij kunnen bezoekers tijdens de Nacht van het Witte Doek tussen de kalfjes een Franse plattelandsfilm kijken.
Volledig scherm
PREMIUM
Melkveehouders Hanneke en Peter Verberne uit Vlierden met hun koeien. Op hun boerderij kunnen bezoekers tijdens de Nacht van het Witte Doek tussen de kalfjes een Franse plattelandsfilm kijken. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Film kijken tussen de koeien in Vlierden

DEURNE - Een filmquiz op alle terrassen van de Deurnese Markt, in een koeienstal naar een film kijken of getuige zijn van The Phantom of the Opera in de kerk. Het programma van filmfestival Nacht van Het Witte Doek is zo goed als rond.

De laatste puntjes worden op i's gezet en dan kunnen fans van de Nacht van Het Witte Doek beginnen met het grote aftellen. Van 24 tot en met 26 augustus staat Deurne in het teken van de 27ste editie van het filmfestival. Dit jaar zijn er weer een aantal verrassende onderdelen toegevoegd aan de vertrouwde formule: de betere films van de afgelopen twee jaar tonen.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement