Volledig scherm
Frits Philips Band.

Frits Philips Band treedt op in Asten

ASTEN - De Frits Philips Band geeft op zondag 20 november een optreden in café 't Spektakel.

De coverband brengt vanaf 18.00 uur een mix van bekende en minder bekende nummers uit de jaren 60. Het repertoire van het viertal, bestaande uit Frank van Grootel, Frits Sibille, Jos Kluitmans en Pieter van de Beek, bevat nummers van onder anderen The Rolling Stones, The Beatles en Spencer Davies maar ook nummers van eigen bodem. Het optreden vindt plaats in het café op Prins Bernhardstraat 44, de toegang is gratis. Meer info is te vinden op de website van de band.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Deurne e.o.