Volledig scherm

Gewonde na vechtpartij op Vakantiepark Prinsenmeer in Ommel

OMMEL - Een van de buitenlandse werknemers die op Vakantiepark Prinsenmeer in Ommel verblijft, heeft in de nacht van zaterdag op zondag klappen opgelopen tijdens een ruzie. De man liep daarbij een blauw oog op. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij was niet aanspreekbaar, aldus de politie.

Ook was er een steen door een autoruit gegooid en is er door de vechtpartij schade aan een laptop en mobiele telefoon ontstaan.

Vanwege de taalbarrière en omdat er alcohol in het spel was, is de ware toedracht van de ruzie nog onbekend.

De politie heeft van de overige aanwezigen bij de vechtpartij de namen genoteerd.

Meer meldingen

Het park heeft de laatste tijd te kampen gehad met meerdere incidenten. Zo vond er zo'n 2 weken geleden nog een steekpartij plaats, en gingen in juli 2 families met elkaar op de vuist.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Deurne e.o.