René van der Zel werkte ooit bij Essent, maar is met XXL Nutrition in Deurne groot geworden door het ontwikkelen van krachtvoer voor sporters. De miljonair heeft een autocollectie met deze felgroene Lamborghini Aventador SVJ als pronkstuk.
Volledig scherm
PREMIUM
René van der Zel werkte ooit bij Essent, maar is met XXL Nutrition in Deurne groot geworden door het ontwikkelen van krachtvoer voor sporters. De miljonair heeft een autocollectie met deze felgroene Lamborghini Aventador SVJ als pronkstuk. © René Manders/DCI Media

Hoe René dankzij een gecrashte BMW een selfmade miljonair werd: ‘Ik klooide op school maar wat aan’

INTERVIEW MET VIDEODEURNE – In een onbezonnen bui reed hij met zijn laatste centen een BMW in de prak. Dat was voor René van der Zel een wake-upcall, hij moest en zou iets van zijn leven maken. Dat is gebeurd: met zijn XXL Nutrition voedt hij nu onder meer de selectie van PSV. Het verhaal van een excentrieke miljonair uit Deurne.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.