Volledig scherm
Frontale aanrijding in Deurne © Bert Jansen

Invoegende automobilist veroorzaakt frontale aanrijding met 2 vrachtwagens in Deurne

videoDEURNE - Een automobilist is de veroorzaker van het ongeval dinsdagochtend rond 7.00 uur op de N270 in Deurne, waarbij twee vrachtwagens frontaal op elkaar botsten. Dat verklaart de politie. 

Een trucker moest hard remmen omdat de personenauto vlak voor hem invoegde vanaf de invoegstrook. Deze vrachtwagen raakt hierdoor uit balans en kwam op andere weghelft terecht. Daar botste de truck tegen een tegemoetkomende vrachtwagen. Beide chauffeurs zijn gewond naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist is aangehouden.

Traumahelikopter

De brandweer was met hulpvoertuigen ter plaatse om de chauffeurs te bevrijden. Zij zaten bekneld in hun voertuig. Om 8.30 uur was een van de twee mannen bevrijd. Twintig minuten later was ook het tweede slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd. Een traumahelikopter was opgeroepen om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel ter plaatse. Hoe ernstig de verwondingen zijn is nog niet bekend.

Weg weer vrij

De N270 is rond 15.00 uur weer vrijgegeven. De ravage op de weg was enorm. De weg tussen Helmond en Deurne was volledig afgesloten tussen de N604 en de weg naar Walsberg, zo meldt VID. De politie had de betrokken kruispunten afgesloten, het verkeer werd omgeleid.

Volledig scherm
Frontale aanrijding in Deurne © Bert Jansen
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement