Volledig scherm
© Thinkstock

Kermis Neerkant
met een dag verlengd

NEERKANT - De kermis in Neerkant begint in 2018 een dag eerder, namelijk op vrijdagavond. De gemeente gaat akkoord met het verzoek dat Leefbaar en Vitaal Neerkant had ingediend namens de horecazaken. 

De gemeente is verantwoordelijk voor de afspraken met de kermisexploitanten. 

De Neerkantse horeca merkt dat er behoefte is aan een extra kermisavond in het weekend. Na afloop wordt de verlenging geëvalueerd. Dan wordt besloten of de extra avond voorgoed toegevoegd wordt aan de Neerkantse kermis.   

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

Deurne e.o.