Volledig scherm
Bonsai © thinkstock

Lezing in Asten over plant bonsai

ASTEN - De werkgroep dendrologie van Groei & Bloei Asten en Someren houdt donderdag 17 november een lezing over de plant bonsai. Leden kunnen op Ostaderstraat 23 in Asten gratis naar binnen, niet-leden betalen 2 euro.

In het Klok en Peel Museum geeft Ruud van Doorn uit Someren de voordracht. Hij maakte ongeveer twintig jaar geleden kennis met de bonsaihobby. De kennis die hij de voorbije decennia opdeed wil hij graag delen met anderen. Hij begint zijn lezing om 20.00 uur.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

Deurne e.o.