Volledig scherm
© Bert Jansen

Man (32) aangehouden na steekincident bij Prinsenmeer Ommel; man (20) zwaargewond geraakt (video)

OMMEL - De politie heeft zaterdagochtend een 32-jarige man uit Maarssen aangehouden voor een steekincident bij recreatiepark Prinsenmeer in Ommel.

Daar werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een 20-jarige man uit Nieuwegein neergestoken. Het slachtoffer raakte hierbij zwaargewond. De politie kreeg de melding rond 3.00 uur. De politie doet onderzoek en kan nog niets zeggen over de aanleiding voor de steekpartij. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De man uit Nieuwegein zou met een mes in z'n hals geraakt zijn.

Jos Mennen, directeur Beheer en Ontwikkeling van de Oostappen Groep waar Prinsenmeer onder valt, zegt dat het slachtoffer inmiddels buiten levensgevaar is. Ook Mennen weet niet wat de aanleiding voor de steekpartij was. "Ik heb gehoord dat het om een vete zou gaan, maar het onderzoek loopt nog."

Utrechts Artiestenweekend
Volgens een groepje dames dat dit weekend op de camping verblijft, waren zowel dader als slachtoffer naar het recreatiepark gekomen voor het Utrechts Artiestenweekend dat daar dit weekend gehouden wordt. Onder andere Django Wagner treedt er op.

Het is daarom dit weekend redelijk druk op de camping. De vrouwen vertellen dat het slachtoffer met een groepje van 4 jongens in een chalet verbleef. De dader was er met een groep van 16 personen verdeeld over 4 huisjes. Wat er precies is voorgevallen weten de dames niet. "Maar tegen 3.30 uur hoorden we ineens sirenes."

De man uit Nieuwegein zou met een mes in z'n hals geraakt zijn. Beide vriendengroepen zijn zaterdagochtend van het recreatiepark vertrokken.

De politie heeft zaterdagochtend een 32-jarige man uit Maarssen aangehouden voor een steekincident bij recreatiepark Prinsenmeer in Ommel. Daar werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een 20-jarige man uit Nieuwegein neergestoken. Het slachtoffer raakte hierbij zwaargewond. De politie kreeg de melding rond 3.00 uur. De politie doet onderzoek en kan nog niets zeggen over de aanleiding voor de steekpartij. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Deurne e.o.