Volledig scherm
Meisje gewond bij schooluitje in Deurne © Bert Jansen

Meisje raakt gewond aan been tijdens schooluitje in bossen Deurne

DEURNE - Een meisje van ongeveer 10 jaar oud is donderdagavond gewond geraakt tijdens een schooluitje in de bossen bij de Strijpsebaan in Deurne.

Het meisje is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze raakte gewond aan haar rechterbeen. Het viel voor de ambulance niet mee de plek in de bossen te bereiken.

Wat er precies is gebeurd is onbekend.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

Deurne e.o.