Volledig scherm
Nirkantse avond in de Neerkant © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Neerkant barst van het talent

NEERKANT - Tijdens de 22e Nirkantse Aovenden bleek Neerkant na al die jaren nog steeds over veel talent te beschikken. Liedjes maakten het publiek vrolijk en zorgden ervoor dat het publiek samen met de raad van elf in de polonaise liep. 

De mix van deze stemmingsmuziek, afgewisseld met het luisterlied van Willianne en de komische acts van onder meer Theo en Elise gaven deze Nirkantse Aovend een hoog amusementsgehalte.

Hilke van Heugten en Ine van Teeffelen, die als 'achtergrond'-zangeressen ook wel eens als 'Diva' behandeld wilden worden, verrasten het publiek door de twee Anita's ( Thea Ugen en Maria van Teeffelen) naar de achtergrond te verdringen. Theatergroep Neerkant winkelde bij de Attent en vroeg op humoristische wijze 'attentie' voor hun voorstelling in mei.

Halverwege de avond kwam zelfs burgemeester Mak van Deurne in actie om aan Jan Verbeek de Vetlirre medaille uit te reiken. Verbeek kreeg die voor zijn jarenlange inzet  voor De Ulewappers. Op allrounder Jan kun je altijd en bij alle activiteiten bouwen, aldus Mak en een staande ovatie volgde.

De Tree Volunteers sloten de avond af als medewerkers bij evenementenbureau RoMa waar Prins Ronald mede eigenaar van is. Tijdens hun act werd er door hun stagiaire midden in de zaal een tent opgebouwd wat voor veel hilariteit zorgde. Hun lied 'Friete Bakke' ging er bij het publiek goed in. 

Artiesten, zaterdag in zaal Internos: Heavy Shit, The Tree Volunteers, Jules de Corte, Hofdames van de kapel, Theo en Elise, Willianne, TGN, Marco B., Hilke en Ine, Josties, ATS.

Volledig scherm
Nirkantse avond in de Neerkant © Fotopersburo van de Meulenhof bv
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement