Volledig scherm
OVA Ondernemerscafé

Ondernemerscafé Asten met als thema 'seizoensgebonden ondernemen'

ASTEN - Drie ondernemers uit Asten vertellen over hun bedrijf tijdens het OVA Ondernemerscafé. Het evenement vindt op donderdag 24 november plaats in In De Gloria, op Lindestraat 1. Het thema luidt 'seizoensgebonden ondernemen'.

De avond wordt gepresenteerd door Monique Martens en Geert Bukkems. Zij gaan onder meer in gesprek met Eloy Aarst van Aarts Zwembadbouw en Monique Feijen van Moois Mode. Er is livemuziek van Jordi de Backer uit Asten, die de artiestennaam ROZJE draagt. Ook is er een 'Preek van de Week' over het thema van deze editie.

Iedereen, ook niet-ondernemers, zijn welkom. De deuren gaan om 20.30 uur open en de toegang is gratis.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Deurne e.o.