Volledig scherm
Zanger PS van de Week, 22 december 2017 Interviewspecial Rob de Nijs, zanger © © Jitske Schols

Rob de Nijs in Zaal Thijssen in Vlierden

VLIERDEN - Na vele jaren Normaal, Band zonder Banaan en, eerder dit jaar nog, Golden Earring heeft Zaal Thijssen in Vlierden met Rob de Nijs een opmerkelijke grote naam en publiekstrekker binnengehaald. 

Op zaterdag 20 januari treedt de 75-jarige vertolker van klassiekers als ‘Malle Babbe’, ‘Jan Klaassen de trompetter’ en ‘Dag zuster Ursula’  in Vlierden op met zijn '75-jaar jubileumconcert'.

,,Rob de Nijs past perfect in ons programma. We bieden voor elke doelgroep een concert", zegt Leon Thijssen, eigenaar van de gelijknamige zaal. Hij rekent op een spetterend concert in een volle zaal waar zevenhonderd mensen in kunnen. ,,Omdat dit best groot is, willen wij het specialer maken door te starten en te eindigen met de Deurnese coverband PD the Next.'' Die coverband telt vijftien verschillende muzikanten. 

De zaal aan de Pastoriestraat 20 biedt slechts aan een beperkt aantal toeschouwers een zitplaats, de rest zijn staanplaatsen. Het voorprogramma begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten 20 euro en zijn via www.vlierden.com te bestellen. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement