Volledig scherm

Someren-Heide wil woningen terug op plek bandenbedrijf

SOMEREN-HEIDE - Op de plek waar nu nog de restanten van recyclingbedrijf Van den Hoogen liggen moeten in de toekomst woningen gebouwd worden.
Dat schrijft voorzitter John Henkes van Dorpsoverleg Someren-Heide in een brief aan het gemeentebestuur en de gemeenteraad.

"Wij roepen u op om aan te sluiten bij de verwachtingen van de inwoners van Someren-Heide en om er nu alles aan te doen om veranderingen in de toekomst mogelijk te maken", schrijft hij. Henkes vraagt het gemeentebestuur om te starten met het sluiten van het bedrijf aan de Groeneweg 14. Tevens moet er een harde deadline komen voor het opruimen van het afval ontstaan na de grote bandenbrand.

Henkes en overige dorpsgenoten verwachten dat het afval en verontreinigde grond 'voor kerstmis uit Someren-Heide verdwijnt'.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

Deurne e.o.