Volledig scherm
Mountainbikers.

Toerwielerclub De Wekkers uit Deurne houdt ATB-fietstocht

DEURNE - Toerwielerclub De Wekkers houdt zondag 18 december haar jaarlijkse ATB-fietstocht. Mountainbikers kunnen meedoen aan een route van 25, 45 of 65 kilometer. Het is de tiende keer dat de club deze tocht organiseert

De mountainbiketocht loopt door de Deurnese, Helmondse en Liesselse bossen. Er zijn pauzeplaatsen waar een versnapering verstrekt wordt. Ook is er een servicepost waar fietsers met pech worden geholpen.

De start- en finishplek is bij sportpark Leeuwkensbroek, op Kuilvenweg 9. Starten kan tussen 09.00 en 10.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, voor NFTU-leden 4 euro. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis meerijden.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

Deurne e.o.