Volledig scherm
Ton de Kok.

Ton de Kok, gemeentesecretaris Someren, met pensioen

SOMEREN - Ton de Kok stopt donderdag 15 december als gemeentesecretaris van de gemeente Someren. Hij gaat dan met pensioen en wordt opgevolgd door Theo van Leeuwen.

De Kok was baas van alle ambtenaren in Someren en eerste adviseur van het college van B en W.

Zijn opvolger was al adjunct-directeur in Someren. Daarvoor was hij beleidsmedewerker in Veldhoven en juridisch medewerker in Best.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen', dat eind oktober wordt uitgezonden. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal duizenden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

Deurne e.o.