Volledig scherm

Vrouw (68) uit Deurne overleden bij ongeval op N270, twee zwaargewonden (video)

DEURNE - De Helmondsingel (N270) tussen Deurne en Helmond is donderdagmiddag en in de avond in beide richtingen afgesloten geweest na een ongeval met een vrachtwagen en twee personenauto's. Er is één 68-jarige automobiliste uit Deurne om het leven gekomen, en er vielen twee zwaargewonden. Het gaat om een 45-jarige man uit Steenbergen en een 31-jarige vrouw uit Deurne.

De 31-jarige Deurnese moest uit haar auto worden bevrijd door hulpdiensten, en zij is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De 45-jarige chauffeur van de vrachtwagen raakte zwaargewond en zat lange tijd bekneld. Na ruim twee uur kon de chauffeur uit de vrachtwagen worden gehaald. Hij is met traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Hulpdiensten waren massaal uitgerukt en de ravage was enorm. Er werden twee traumahelikopters opgeroepen.

Het ongeval gebeurde rond 16.40 uur in een flauwe bocht, enkele honderden meters voor het kruispunt met de Binderendreef in Deurne, nabij de afslag Deurne. Het opruimen van de ravage op de N270 duurde nog de hele avond.

Volledig scherm
© René Manders/fotomeulenhof
Volledig scherm
© René Manders/fotomeulenhof
Volledig scherm
© Bert Jansen
De Helmondsingel (N270) tussen Deurne en Helmond is donderdagmiddag in beide richtingen afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen en twee personenauto's. Er is één automobiliste om het leven gekomen en er zijn meerdere zwaargewonden gevallen, meldt de politie.