Volledig scherm
© Bert Jansen

Vrouw bekneld in auto na ongeval in Someren
SOMEREN - De Provincialeweg in Someren is zaterdagmiddag enige tijd afgesloten geweest door een ongeval met twee personenauto's. Daarbij kwam een vrouw bekneld te zitten in een van de voertuigen.De vrouw moest door de brandweer uit haar benarde positie bevrijd worden. Ze is met letsel aan haar hoofd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto's zijn door een bergingsbedrijf weg getakeld en de brandweer moest het wegdek eerst reinigen. Daardoor werd de Provincialeweg even afgesloten voor alle verkeer.

Het ongeval vond rond 13:00 uur plaats. Wat de oorzaak precies is, wordt nog onderzocht.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Deurne e.o.