Volledig scherm
Botsing op A2 bij knooppunt Leenderheide. © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

A2 bij Eindhoven is weer open na botsing, vertraging lost op

EINDHOVEN - Door een botsing op de A2 bij Eindhoven stond er dinsdagmiddag een file vanuit knooppunt Leenderheide. Verkeer moest rekening houden met een uur vertraging, maar die loste snel op nadat de weg weer openging. 

De linkerrijstrook was afgesloten, waardoor de file zo'n zes kilometer lang werd. De toedracht van het ongeluk is onbekend. 

  1. Experts over raadsleden-enquête: ‘Woorden coalitie en oppositie vallen te vaak’
    PREMIUM

    Experts over raadsleden-enquête: ‘Woorden coalitie en oppositie vallen te vaak’

    EINDHOVEN - Leden van gemeenteraden in deze regio geven zichzelf een voldoende voor het functioneren van de raad en voor zichzelf als raadslid. Maar het werk neemt toe en wordt complexer. Er zijn zorgen; de versplintering, de gedrochten van samenwerkingsverbanden, de beklemming van de coalitie-oppositie-verhouding. Dat blijkt uit de enquête onder raadsleden in Zuidoost-Brabant waarover het ED zaterdag publiceerde. We vroegen twee deskundigen wat hen opvalt in de resultaten. John Bijl is directeur van Perikles-instituut, traint en coacht politici, raden en provinciale staten in het effectiever politiek bedrijven. Hij schrijft veelvuldig over dit onderwerp. De uit Aarle-Rixtel afkomstige Henk Bouwmans is directeur van de Nederlandse vereniging voor Raadsleden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven