Volledig scherm
Autobrand in Eindhoven. © Bert Jansen

Auto compleet uitgebrand in Eindhoven, politie vermoedt brandstichting

EINDHOVEN - Aan de Steenbokstraat in Eindhoven is in de nacht van maandag op dinsdag een auto compleet uitgebrand. De politie vermoedt dat het voertuig in brand is gestoken. 

De melding over de brand kwam rond 03.30 uur binnen bij de brandweer. Niet veel later is er een Burgernet-melding verstuurd met de mededeling dat de politie onderzoek doet. Getuigen werden opgeroepen zich te melden, maar dat leverde volgens een woordvoerster van de politie ‘helaas niets op'. Ook buurtbewoners hadden niets gezien of gehoord. 

Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie kijkt of er in de omgeving van de brand camerabeelden beschikbaar zijn. 

  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
    PREMIUM

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven