Een Belgische automobilist is dinsdag na een achtervolging op de N69 bij Valkenswaard klemgereden door de Koninklijke Marechaussee.
Volledig scherm
Een Belgische automobilist is dinsdag na een achtervolging op de N69 bij Valkenswaard klemgereden door de Koninklijke Marechaussee. © Facebook Koninklijke Marechaussee

Belg (22) zonder rijbewijs rijdt onder invloed rond en wordt klemgereden in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Een automobilist die onder invloed van verdovende middelen over de N69 reed, is dinsdag in Valkenswaard opgepakt. De 22-jarige Belg bleek tevens niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. ‘Woonwagenpastoor’ Henri van Leuken doet iets 
wat kennelijk bijzonder is: hij gaat gewoon naar de mensen toe
  PREMIUM

  ‘Woonwagen­pas­toor’ Henri van Leuken doet iets wat kennelijk bijzonder is: hij gaat gewoon naar de mensen toe

  HELMOND/GELDROP - Het liefste heeft hij dat ze hem gewoon Henri noemen, maar Roma, Sinti en woonwagenbewoners spreken hem steevast aan met pater of pastoor. Diaken Henri van Leuken (67) is verantwoordelijk voor het woonwagenpastoraat in de 21 gemeenten van Peelland en de Kempen. ,,Als je niet weet hoe de mensen zijn, dan ga je naar ze toe om ze te leren kennen.”