Bestelbus raakt boom en tegenligger in Reusel: één persoon lichtgewond

videoREUSEL - Een bestelbus is vrijdagavond frontaal in botsing gekomen met een tegenligger op de Postelsedijk. Dit gebeurde nadat het voertuig een boom raakte en weer terug de weg op gleed. Ondanks de harde impact raakte er maar één persoon lichtgewond. 

Het ongeluk vond vrijdagavond rond 18:20 plaats. De bus raakte een boom langs de weg waardoor de zijkant van het voertuig volledig openscheurde. De bestuurder probeerde hierna de wagen te corrigeren. Hierdoor kwam hij weer terug op de weg en botste frontaal op een tegenligger. 

Een persoon raakte bij het ongeluk lichtgewond. Het is niet bekend in welk voertuig de gewonde zat. De bestuurder verklaarde dat aquaplaning de oorzaak is van het ongeluk. De politie doet verder onderzoek. 

Volledig scherm
De ravage na de botsing in Reusel © Bert Jansen
  1. 14 gewonden na elektrocutie tijdens kampioenenviering hockeyploeg in Mol

    14 gewonden na elektrocu­tie tijdens kampioenen­vie­ring hockey­ploeg in Mol

    Op een hockeyterrein in het Belgische Mol zijn zaterdagavond veertien mensen gewond geraakt bij een incident met een hoogspanningslijn boven het terrein tijdens een kampioenenviering. Dat bevestigt burgemeester Wim Caeyers (CD&V) in tegen Het Laatste Nieuws. Slingers die de lucht in werden geschoten, maakten contact met een hoogspanningslijn, waardoor stroom naar het terrein werd geleid. Vier mensen zijn er erg aan toe maar ze zijn buiten levensgevaar, aldus burgemeester Caeyers.