Volledig scherm
Ongeval op de Schoordijk in Budel. © Bert Jansen

Bestuurder bestelbusje overleden na ernstig ongeval Budel

BUDEL - De bestuurder van een bestelbusje is zondagavond overleden na een ongeval op de Schoordijk in Budel. Hij werd door een botsing met een cabrio uit zijn busje geslingerd. 

De twee voertuigen botsten even na het middaguur op elkaar. De bestuurder van het bestelbusje is in eerste instantie zwaargewond met een ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De trauma-arts is met de ambulance meegereden. Zondagavond is hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. 

De bestuurder van de cabrio raakte ook gewond en is met een ambulance naar een ziekenhuis in Veldhoven gebracht.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en een ambulance, kwamen ter plaatse. Er is een onderzoek gestart. 

  1. Diamanten paar uit Heeze getrouwd in en met de Brabantsedag
    PREMIUM
    Brabantsedag

    Diamanten paar uit Heeze getrouwd in en met de Brabant­sedag

    HEEZE - Net getrouwd zijn. Eerst voor de gemeente en dan voor de kerk. En dan met de hele familie in 5 rijtuigen dwars door het dorp waar zo'n 20.000 mensen je toejuichen. Liny en Jan Boerenkamp (beide 84) uit Heeze maakten het 60 jaar geleden mee. Tijdens de tweede Brabantsedag ooit, op 6 september 1959. Zondag 25 augustus vindt de theaterparade voor de 62e keer plaats. Met het diamanten paar op de vip-tribune natuurlijk.