Volledig scherm
Ongeval op de Schoordijk in Budel. © Bert Jansen

Bestuurder bestelbusje overleden na ernstig ongeval Budel

BUDEL - De bestuurder van een bestelbusje is zondagavond overleden na een ongeval op de Schoordijk in Budel. Hij werd door een botsing met een cabrio uit zijn busje geslingerd. 

De twee voertuigen botsten even na het middaguur op elkaar. De bestuurder van het bestelbusje is in eerste instantie zwaargewond met een ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De trauma-arts is met de ambulance meegereden. Zondagavond is hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. 

De bestuurder van de cabrio raakte ook gewond en is met een ambulance naar een ziekenhuis in Veldhoven gebracht.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en een ambulance, kwamen ter plaatse. Er is een onderzoek gestart. 

  1. Pleegouders haken af door gebrek aan begeleiding en nazorg
    PREMIUM

    Pleegou­ders haken af door gebrek aan begelei­ding en nazorg

    EINDHOVEN - Ruim veertien procent van de pleegouders haakt elk jaar af. 52 Procent van de pleegouders die meewerkten aan een onderzoek van het Nederlands Jeugdinstituut, de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen en Jeugdzorg Nederland, zijn gestopt door problemen met het pleegzorgsysteem of omdat ze het gevoel hadden dat professionals hen onvoldoende serieus namen. Er is werk aan de winkel om de opvang van deze kwetsbare groep te kunnen blijven garanderen.