Een fietsende vrouw raakte januari 2018 levensgevaarlijk gewond bij een ongeluk op de weg Helmond-Eindhoven. De veroorzaker reed door en stopte ook niet toen hij op de terugweg de hulpverleners met haar bezig zag.
Volledig scherm
Een fietsende vrouw raakte januari 2018 levensgevaarlijk gewond bij een ongeluk op de weg Helmond-Eindhoven. De veroorzaker reed door en stopte ook niet toen hij op de terugweg de hulpverleners met haar bezig zag. © Bert Jansen

Celstraf voor Helmonder om aanrijding waarbij vrouw onderbeen verloor

DEN BOSCH - Dat de vrouw die haar been verloor bij een verkeersongeluk in januari 2018 zelf door rood fietste, betekent niet dat de Helmondse automobilist die haar raakte geen schuld heeft. Dat zegt die rechtbank die hem (26) vijf maanden cel oplegt met een rijverbod van vijf jaar.

  1. Dennis Vos keert terug in Zuidoost-Brabantse defensie van Jong PSV: ‘Het is snel gegaan’

    Dennis Vos keert terug in Zuid­oost-Brabantse defensie van Jong PSV: ‘Het is snel gegaan’

    Bij Jong PSV is het aantal nationaliteiten in de selectie niet op de vingers van een hand te tellen. In het internationale elftal van Peter Uneken is de verdediging echter bijna net zo Zuidoost-Brabants als PSV zelf. Dennis Vos uit Nuenen, Mees Kreekels uit Helmond en Shurandy Sambo uit Geldrop waren dinsdagavond de basisspelers in de defensieve linie. Tegen NEC, een van de topploegen in de eerste divisie, boekten ze een verdienstelijk resultaat: 1-1.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven