Politie zaterdagmiddag bij de woning aan de Oude Boomgaard in Boxtel waar het stoffelijk overschot van bewoner Henk van den Oetelaar is aangetroffen.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie zaterdagmiddag bij de woning aan de Oude Boomgaard in Boxtel waar het stoffelijk overschot van bewoner Henk van den Oetelaar is aangetroffen. © Sander van Gils/Persburo Sander van Gils

Dode Boxtelaar vastgebonden op stoel aangetroffen door familie

BOXTEL - Boxtelaar Henk van den Oetelaar (73) die zaterdagmiddag dood is aangetroffen in zijn woning naast zijn bed and breakfast-gebouw In den Boogert was waarschijnlijk slachtoffer van een overval of inbraak. Hij werd vastgebonden op een stoel aangetroffen door een familielid dat de politie waarschuwde.

 1. Nieuwsoverzicht | Deel Brabantse ouderen moet wachten op vaccin - Blunder bij versturen stempassen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Deel Brabantse ouderen moet wachten op vaccin - Blunder bij versturen stempassen

  Veel Brabantse ouderen moeten lang wachten op een coronavaccin, omdat de vraag groter is dan het aanbod bij de GGD Hart voor Brabant. Een huisarts die ook werkzaam is in Deurne weigert mensen een vaccin te geven die geen verklaring tekenen. Maar er was ook niet-corona-gerelateerd nieuws vandaag bijvoorbeeld over de grootste heroïnesmokkel die ooit is ontdekt in Nederland en over DAF die een miljoenenorder binnenhaalt. Lees alles in het Brabantse nieuwsoverzicht.
 1. Militair afscheid voor kapitein Tom Moor die met rollator miljoenen ophaalde
  Play

  Militair afscheid voor kapitein Tom Moor die met rollator miljoenen ophaalde

 2. Thierry Baudet houdt campagnespeech in Oss: 'Wij willen Nederland weer vrij'
  Play

  Thierry Baudet houdt campagne­speech in Oss: 'Wij willen Nederland weer vrij'