De politie deed vrijdag uitgebreid onderzoek in een vakantiehuis op 't Wolfsven in Mierlo nadat daar een stoffelijk overschot was gevonden.
Volledig scherm
De politie deed vrijdag uitgebreid onderzoek in een vakantiehuis op 't Wolfsven in Mierlo nadat daar een stoffelijk overschot was gevonden. © Fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel

Dode in vakantiehuisje op ’t Wolfsven in Mierlo betreft een Eindhovense vrouw

MIERLO - Het stoffelijk overschot dat vrijdag gevonden werd in een vakantiehuisje op ’t Wolfsven in Mierlo is van een Eindhovense vrouw. Zij verbleef als gast in de recreatiewoning op het park.

Dat laat de politie desgevraagd weten. De politie houdt er rekening mee dat de vrouw mogelijk door een misdrijf om het leven is gekomen, maar ze kan dat nog niet met zekerheid zeggen. Het onderzoek naar de doodsoorzaak is nog in volle gang. Mede daarom is vrijdag uitgebreid technisch onderzoek verricht in en om de recreatiewoning.

‘Door feiten en omstandigheden waarop we in dit stadium van het onderzoek niet verder in willen gaan, houden we nog steeds alle opties open’, aldus een woordvoerder van de politie. De familie van het slachtoffer is op de hoogte gebracht. Op alle andere vragen kan en wil de politie op dit moment niet ingaan.

Vrijdagochtend rond 11.30 uur werd bij de politie gemeld dat in een vakantiewoning op ’t Wolfsven in Mierlo een lichaam was gevonden. De politie is die dag urenlang op het vakantiepark bezig geweest met onderzoek. De omgeving van het vakantiehuisje werd afgezet.