Volledig scherm
Drie op een rij op de A2 bij Eindhoven richting Den Bosch. © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Drie auto's botsen op elkaar op de A2 bij Eindhoven

EINDHOVEN - Drie auto's zijn vrijdagmiddag op elkaar gebotst op de A2 bij knooppunt Leenderheide onder Eindhoven. In de richting van Den Bosch was de linkerrijstrook afgesloten, maar die ging rond 17.35 uur weer open. 

Inmiddels is daar een file ontstaan en is de vertraging zo'n veertig minuten. Rijkswaterstaat Verkeersinformatie meldt dat de rijstrook even dicht was om de auto's te takelen. 

Of er gewonden zijn is niet bekend. 

  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
    PREMIUM

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven