Het horloge en de twee trouwringen die zijn gestolen bij de inbraak. Voor de familie van onschatbare waarde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het horloge en de twee trouwringen die zijn gestolen bij de inbraak. Voor de familie van onschatbare waarde. © Thinkstock en privéfoto's

Familie verbijsterd na inbraak bij rouwende oma (88) in Woensel

EINDHOVEN - ,,Koelbloedig”, anders kan Christel Rombouts (34) de inbraak bij haar oma niet beschrijven. In de nacht van zondag op maandag is bij haar ingebroken. Terwijl ze nog geen week geleden afscheid nam van haar overleden man. Nu zijn spullen van onschatbare waarde weg. ,,Nota bene meegenomen in het tasje van de Dela.”

Haar oma en opa waren 62 jaar samen. Na een kort maar intens ziektebed moest de familie van Christel Rombouts vorige week afscheid nemen van hem. ,,De uitvaart woensdag was heftig voor mijn oma. Ze is 88 en heeft kanker. Ze woont alleen in een seniorenwoning in Woensel. Dat kan nog met hulp van ons allemaal.” Thuis zit oma Stien geregeld met de trouwring van haar man te spelen. ,,Een beetje rondjes om haar vinger mee te draaien. Zo liet ze 'm al twee keer vallen. Het leek ons slim om daarom alle belangrijke spulletjes samen in een doosje te doen.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven