Gewapende overval op Praxis in Son en Breugel

videoSON EN BREUGEL - Een jongen heeft woensdagavond de Praxis op woonboulevard Ekkersrijt in Son en Breugel onder bedreiging van een mes overvallen. De politie heeft een burgernetbericht met een signalement verspreid. Bij de overval raakte niemand gewond.

De overval vond rond 19.35 uur plaats. Een jongen bedreigde een medewerker met een mes. Daarna ging hij ervandoor achterop een grijze scooter. Zijn mededader stond voor de winkel klaar met de scooter. 

Volgens de politie gaat het om twee jongens met een getinte huidskleur. De overvaller droeg een groene jas met een blauwe rand en een donkere broek.

Het is niet bekend hoeveel er is buit gemaakt.

Volledig scherm
Gewapende overval op Praxis in Son en Breugel. © Bert Jansen
  1. Feestfilmpje met Snollebollekes in de prijzen bij wielergala UCI

    Feestfilm­pje met Snollebol­le­kes in de prijzen bij wielergala UCI

    GUILIN - Het filmpje werd al ruim anderhalf miljoen keer bekeken door wielerliefhebbers: een massa aan wielerfans springend en dansend op ‘Links Rechts’ van Snollebollekes op de Col du Latauret tijdens de afgelopen Tour de France. En het filmpje is nu ook nog eens in de prijzen gevallen, want de internationale wielerbond UCI eerde de video met de Buzz Video of the Year Award tijdens het wielergala in het Chinese Guilin.