Toen in Eindhoven een man werd ontvoerd noteerden getuigen het kenteken. Een paar uur later sloeg de politie op Schiphol alarm: de Audi stond dar in de parkeergarage, met twee mannen erin. Het slachtoffer was ergens bij Roosendaal afgeleverd.
Volledig scherm
Toen in Eindhoven een man werd ontvoerd noteerden getuigen het kenteken. Een paar uur later sloeg de politie op Schiphol alarm: de Audi stond dar in de parkeergarage, met twee mannen erin. Het slachtoffer was ergens bij Roosendaal afgeleverd. © Michel van Bergen

Hele zaak rond ontvoerde en flink gemartelde Eindhovenaar stinkt, volgens het OM

DEN BOSCH - Het komt wel vaker voor in de Bossche rechtbank: twee verdachten die elkaar de schuld in de schoenen schuiven. Het Openbaar Ministerie hield het maandag simpel: zowel een Pool als een Eindhovenaar zijn allebei schuldig aan het ontvoeren van een man die zegt gemarteld te zijn. En daar moeten ze drie jaar cel voor krijgen.

  1. Buurt opgelucht: betrokken bij de dood van haar huisgenoot of niet, Eindhovense moet huurwoning uit

    Buurt opgelucht: betrokken bij de dood van haar huisgenoot of niet, Eindhoven­se moet huurwoning uit

    EINDHOVEN - Nachtelijk lawaai, vreemde figuren in de tuin die dagenlang dronken, open vuur waarvan de vlammen boven de schutting uit sloegen en dreigementen in wartaal op straat. Een totaalpakket aan ergernissen en overlast kregen bewoners van de Eindhovense Sparrenstraat van een buurtgenote (61). Het dieptepunt volgde in juli; toen werd de vrouw opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van haar huisgenoot.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven